Tuesday, 2 December 2014

Penyakit Hati.


"Ada ke orang dalam dunia ni yang takde perasaan?"




Kalau nak tanya aku, aku ni nampak je cam takde perasaan sebab hati aku ni cam zombie sikit, kejap dia rasa kejap dia tak rasa. Tapi kalau kau pikir balik en, tak logik bro kalau kt dunia ni ade pompuan yang takde perasaan. Kau ingat senang ke nak sorok perasaan daripada orang lain. As an example kalau ko nak sorok perasaan dari orang yang ko suka, uish susah weh--it takes time & effort.

Ok kau nampak tak aku nak sampaikan apa ni?
K ciao!