Friday, 28 November 2014

281114



& maybe i still dont know how to act when there is a man standing right in front of me.




Monday, 17 November 2014

Hablumminannas


Ada satu kes. Aku tak tahu macam mana nak bagi citer ni kalau ko bace, ko rase gempak kebabom sangat tapi aku heran ape, kalau ko nak bace ko bace la ok yg bener gitu.

Aku tak tahu macam mana nak letak hukum kat orang yang bercinta tapi dia tak rasa yg dia tgh bercinta sbb dia nak rasa cinta yang halal je. Pastu aku rasa cam dorang ni "pebende do kalau tak bercinte asal mesej bagai nak rak siang malam pastu kt instagram post gambar tarok quote ala-ala manjew-manjew gitu hak alah nyampah"

Aku pun tanya la sorang si polan ni yang rasa dirinya seperti teman tapi mesra sahaja bersama si dia sebab aku rasa cam geram bro pompuan laki ajnabi buat gini. Kate nak rasa cinte halal tp ikhtilat tak reti jage.

"Ko becinte ke dgn pompuan tu hak alah kalau nak kenal buat bini pun, jage lah siket"
"Mane de bro, harooooom bercinte ni takkan ko tk tau"

"WEI KO INGAT MESEJ-MESEJ, SELPI DEKAT-DEKAT, SUAP-SUAP MAKAN, DOK RAPAT-RAPAT SUME TU TAK HAROOOOM KE SETANNNNNNNNN!", kata aku didlm hati.

Aku tak reti nak letak hukum sebab aku takut kalau aku jumpa laki yg aku suka, aku buat gini gak. Kang aku ceramah orang bagai nak rak, pastu aku pun jadi cam dia. Sebab tu aku pikir, ni baru kes nak jaga hubungan dengan manusia, yang dalam aspek jage ikhtilat kita dah gagal.

So, jadikan hubungan kita dengan Allah sentiasa attach to each other sebagai priority--bukan manusia. Ciao!




Monday, 3 November 2014

Changes; Emotions ft Feelings



Being a 17 year old teenager, a woman, a lady or even a girl is not an easy task for you to handle you know. I am one of them. Yes, 17.

I have learnt that as you grow and grow and grow, your appearances will be  different. & the most important thing is, your hormones. It will totally changed. TOTALLY.

As a teenager myself, i think that our mind are completely have been renewed by the environment or the surrounding. I dont blame myself if suddenly i have a crush towards someone. Luckily, no. I dont. Or yes? Entah.

So today i would like to discuss about emotions/feelings.

Let say that i like this man & i dont know what to do if i bumped into him. Should i say hi or hello or just remain silent & act like theres nothing happen or just stand still & watch him walks away.

& guess what?

Instead of doing all of that, i will just walk away. I tend to get confused when it comes to 'should i say hi to him or just walk away'. & thats why i am alone, living in this darkest cruel evil world stuck in a pool of lies filled with joy, happiness, gratitude & a confused state of mind!

But what if  i ever like someone? Honestly, if i like someone or maybe i really like someone now, i will keep my distance away from him & i will try as hard as i could to stay away from him because i know if i ever get to know him well, i'd fall for him. Yknow what i mean, yes?